Selasa, 13 Oktober 2015

Prediksi Oman vs India 13 Okt 2015

Voorspelling Singapore Vs Cambodja 13 oktober 2015 

 Voorspelling Singapore Vs Cambodja 13 oktober 2015 Score Voetbal voorspellingen vandaag zal geven Betting Exchange Bola Agen Judi Bola Online Trusted Finalbet88 wedstrijd tussen Singapore vs Cambodja op 13 oktober 2015 19:00 uur.

Homebet88.biz zal Prediction Singapore vs Cambodja geven In deze week spel in de competitie WK Kwalificatie Azië. Deze wedstrijd zal worden gehouden in het Nationaal Stadion, het hoofdkwartier van de trots van het behoren tot Singapore, net ditanggal 13 oktober 2015 gehouden op 19:00 uur. Op de laatste vergadering van deze twee kampen, op 11 juni 2015 en daarna, de Singapore nationale team wist een 4-0 overwinning op Cambodja.

Prediksi Skor Singapore nationale team zal in actie op hun eigen stal deze tijd, waar ze binnenkort zal gastheer van de komst van de bezoekers frangipani. Zeker deze bijeenkomst werd geanticipeerd door de Singapore nationale ploeg, omdat ze zijn zeer zeker terug te gaan winnen distadion alleen dit keer, wat nu Singapore is nog steeds in Performance prime, zichtbaar vanaf hun wedstrijd op het einde van vorige week, Singapore gestaag is erin geslaagd om te oogsten 1-0 overwinning op het bezoekende Afghanistan. Singapore één goal werd gemaakt door Mohammed Kamal dibabak twee minuten 72 '. En voor de laatste vijf wedstrijden, Singapore slikken twee nederlagen één trekt en twee keer winnen.

Terwijl de Cambodjaanse nationale team dat ziet er nog steeds in een slechte staat waarin ze moeten presteren met zijn eigen stal teleurstelling en verlegenheid voordat pendukunya, omdat Cambodja gracieus moet 0-6 nederlaag op het bezoekende Syrië. Zware weerstand zodat Cambodja was helemaal niet in staat om te antwoorden op een doel in het spel. En voor deze week om zeker te zijn dat ze weer een zware wedstrijd, waarin Cambodja de gast team tegen de Singapore nationale ploeg deze week zal ondergaan. In de laatste vijf wedstrijden, Cambodja gewoon dankbaar gepot één overwinning en vier nederlagen bittere slikken.

Artikel Terkait :
Situs Resmi Kami :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar