Sabtu, 07 November 2015

Prediksi Chile vs Colombia 10 Nov 2015

kwalificatiewedstrijd Voorspellingen Argentinië vs. Brazilië 10 november 2015

kwalificatiewedstrijd Voorspellingen Argentinië vs. Brazilië 10 november 2015, dit spel is een spel weken - 3 WK-kwalificatie.Homebet88.biz De wedstrijd tussen Argentinië en Brazilië zal worden gehouden op het Monumental Antonio Vespucio Liberti Stadium, die is de thuisbasis van Argentinië. Gepland voor de aftrap van de wedstrijd begon op 10 november 2015, om 07.00 uur West-Indonesië Time.

Prediksi Skor Argentinië in de laatste week, een ontmoeting met de gastheer Paraguay op het Defensores del Chaco Stadium. Deze wedstrijd berjalansengit en eindigde met een score te trekken 0-0 Argentinië staat momenteel 7 in het klassement deze kwalificatie World Cup. Van zijn laatste vijf wedstrijden, Argentinië spelen erg genoeg met de acquisitie van 1 gewonnen, 2 gelijke spelen en 2 nederlagen.

Prediksi Bola  Argentijnse spelers die zullen strijden in het spel weken - 3 WK-kwalificatie: Romero, Zabaleta, Otamendi, Mas, Ramiro Funes Mori, Mascherano, bij Maria, Pastore, Kranevitter, Tevez, Dybala.

Terwijl Brazilië in wedstrijd van vorige week, gespeeld als de gastheer tegen Venezuela. De wedstrijd werd gewonnen door de gastheer Brazilië met de 3 - 1 voorsprong Brazilië geproduceerd door Willian kick op 1 minuut en 42, en Ricardo Oliveira in de 74e minuut Brazilië staat momenteel 5e in het klassement deze kwalificatie World Cup. Van zijn laatste vijf wedstrijden, Brazilië speelde heel goed met de overname van 3 overwinningen en 2 nederlagen.

Voorspelling Braziliaanse spelers die zullen strijden in het spel weken - 3 WK-kwalificatie: Alisson, Joao Miranda, Dani Alves, Luis Filipe, Marquinhos, Willian, Luiz Gustavo, Elias, Oscar, Douglas Costa, Kaka.

Artikel Terkait :
Situs Resmi Kami :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar