Rabu, 16 Desember 2015

Prediksi Hamburger SV vs Augsburg 19 Des 2015 | Bursa Taruhan

Score Voorspelling Napoli vs Hellas Verona 17 december 2015

Score Voorspelling Napoli vs Hellas Verona 17 december 2015 Vanavond duel Seru Voorspelling Napoli vs Hellas Verona, die vanavond zal worden gehouden in de Coppa Italia wedstrijd deze twee teams zijn gepland plaatsvinden op 17 december 2015 Schedule live Napoli vs Hellas Verona Tonight Stadio San Paolo (Napoli). Voorspelling Napoli vs Hellas Verona Volgens informatie verkregen door Homebet88.biz op het gevecht tussen Napoli confronteren Hellas Verona zal worden gehouden op 01.00WIB en wordt live uitgezonden door tv-stations. Blijf op de hoogte van de laatste updates Score Resultaten Hellas Verona vs Napoli Last Night.

Stock Pur Puran Hellas Verona vs Napoli - Napoli fungeren als gastheren in deze wedstrijd zou zijn voorbereiding voor zijn overwinning op Hellas Verona met de beste ploeg ter verdediging van de bezoekers te slopen. Napoli heeft een slechte reputatie in de strijd spel op UEL heeft twee wedstrijden met een overwinning in de wedstrijd en een wedstrijd in de Serie A heeft 1 overwinningen, 1 nederlaag en 1 wedstrijd resulteert in een gelijkspel met Roma.

Jitu Hellas Verona Voetbal voorspelling dat fungeert als een gast team uiteraard zou niet bereid zijn om naar huis te gaan met lege handen zijn, zal Hellas Verona alle kracht voor de overwinning op gastheer Napoli besteden. Hellas Verona in het vorige spel is niet erg goed in het spel COI heeft 1 overwinning in Pavia met een score 1 - 0. In het spel de andere wedstrijden in de Serie A heeft 3 games met nederlagen en 1 wedstrijd met een gelijkspel met AC Milan door een score van 1-1.

Artikel Terkait :
Situs Resmi Kami :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar