Sabtu, 20 Februari 2016

Gonzalo Higuain Logeren bij Napoli, Latest Rumours

Gonzalo Higuain Logeren bij Napoli, Latest Rumours

Gonzalo Higuain Logeren bij Napoli, Latest Rumours, Napoli spits Gonzalo Higuain zal niet worden verlaten van de club deze zomer, ondanks de gemelde interesse van Arsenal en Bayern München.

Dat is volgens de broer van de forward's en agent, Nicolas, die naar Radio Kiss Kiss Napoli (h / t talkSPORT) heeft bevestigd dat de spits hoopt om Champions League voetbal te beveiligen met de Serie A kant volgende termijn.

"We hebben een contract en er is geen kans om elders te spelen, maar we kunnen niet nadenken over de Champions League nu, maar over het spelen van elke wedstrijd," zei hij. "Er zijn nog veel punten om voor te spelen. Als Gonzalo speelt is het normaal dat er een grote kans op het scoren van doelpunten, hij heeft een geweldig seizoen. "

Volgens talkSPORT, worden de Gunners en de Duitse kampioen "monitoring" situatie Higuain in Napels. Zoals we hier kunnen zien, hij heeft een ongelooflijk seizoen in de iconische hemelsblauw trui:


Sterker nog, op dit moment zijn er weinig fijnere finishers in de wereld van het voetbal. Higuain is centraal surge Napoli's van de Serie A tafel en tot late verlies van afgelopen weekend naar Juventus geweest, Maurizio Sarri's team had al leidt de race voor de Scudetto; zij blijven in stelling voor de titel en zeker voor een plek in de Champions League volgend seizoen.

Situs Resmi Kami :


Artikel Terkait :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar